Selena GomezSelena Gomez heeft haar concert van Selena Gomez op 18 oktober in de Ziggo Dome in Amsterdam afgelast vanwege haar gezondheid. Dat meldde een woordvoerder van Mojo woensdag. De zangeres maakte dinsdag bekend dat ze haar carrière tijdelijk onderbreekt om tijd te voor het verwerken van haar paniekaanvallen die het gevolg zijn van de auto-immuunziekte lupus waar ze aan lijdt en haar depressie waar zij aan leidt sinds haar relatie met Justin Bieber.

“Ik wil proactief zijn en me focussen op mijn gezondheid en geluk en heb besloten dat de beste manier om vooruit te komen is om wat tijd vrij te nemen”, was te lezen in een verklaring op nu.nl. Fans die een kaartje hebben gekocht voor het concert worden op de hoogte gebracht per mail. Beide fans krijgen hun geld terug.

Foto (c) Lisa Bjorheim

 

Share

Related Post

Leave a comment

Close
Please support the site
By clicking any of these buttons you help our site to get better