De crisis bij Ajax is compleet, nu de Amsterdammers vrijdagavond thuis verloren met 0-2 tegen Willem 2. Volgens kenners heeft het er dit seizoen nog niet eerder zo slecht voor gestaan bij de club en spreekt men intern reeds over een mogelijk ontslag van Ten Hag na het teleurstellende resultaat.

Vorige week wist de club slechts ter nauwernood te winnen van FC Twente, nu na het verlies tegen Willem 2 is de crisis compleet. Supporters van de hoofdstedelingen bereiden reeds een actie met witte zakdoekjes voor. “Dit is een topclub onwaardig”, aldus een woordvoerder van de supportersvereniging, “Na 5 jaar zonder prijzen eerder dit decennium, willen we niet weer 5 jaar prijsloos blijven.”

Intern wordt reeds gesproken over Mark van Bommel als mogelijke opvolger van Ten Hag. Van Bommel heeft bij PSV een ommekeer gemaakt door na een slechte reeks de resultaten te doen ombuigen naar enkele punten via winst en eengelijk spel in de laatste wedstrijden. “Een positieve opgaande lijn in tegenstelling tot Ajax.”, aldus een verklaring van Ajax, die de interesse in Van Bommel niet onder banken steekt.

Share

Related Post

Close
Please support the site
By clicking any of these buttons you help our site to get better