PSV heeft bij de KNVB een verzoek ingediend om de goal, die Pablo Rosario woensdagavond in de wedstrijd tegen FC Groningen scoorde, toe te kennen aan Donyel Malen. De aanvaller van de Eindhovenaren kan een goal extra op zijn scorelijst goed gebruiken, nu de hete adem van Ajacied Tadic in zijn nek hijgt. “We willen de marktwaarde van Donyel natuurlijk opschoeven”, aldus Van Bommel, “en dan is een extra goal en de topscoorderspositie natuurlijk erg belangrijk.”

Volgens PSV is het toekennen van de goal aan Malen gerechtvaardigd omdat Malen volgens de recordkampioen in de 21e eeuw een grote invloed had op het doelpunt. “Malen heeft de tegenstander goed weggeleidt van de goal, dus het doelpunt is het volledig toe te kennen.”

Doe het doelpunt aan Donyel Malen toe te kennen, staat de topscoorder van de eredivisie inmiddels op 8 doelpunten in 7 wedstrijden.

Share

Related Post

Close
Please support the site
By clicking any of these buttons you help our site to get better