FC Emmen heeft gisteren een bod uitgebracht op Barcelona aanwinst Frenkie de Jong. De Jong, die de tweede seizoenshelft afmaakt bij Ajax, viel afgelopen zondag tegen Feyenoord definitief door de mand, waarna de waarde van 75 miljoen zakte tot 3 ton. Trainer Dick Lukien zag direct een versterking van het team in de persoon van De jong en liet een bod uitbrengen.

Voorzitter Ronald Lubbers  van de Emmense betaald voetbalclub, benadrukt wel dat FC Emmen De Jong al langer in het vizier had. “Ook tegen Heerenveen behaalde De Jong al het niveau van FC Emmen”, aldus Lubbers, “Hoewel we toen nog twijfelden of De Jong de scherpte van Emmen aan zou kunnen, zijn we na de wedstrijd tegen Feyenoord overtuigd van de middenvelder. 75 Miljoen was net iets te hoog gegrepen voor FC Emmen, maar die 3 ton is hij absoluut waard.”

Share

Related Post

Close
Please support the site
By clicking any of these buttons you help our site to get better