ikea-1376853_1280IKEA voegt drie kasten toe aan de structurele reeds van terugroepacties. De kasten van het van oorsprong Zweedse bedrijf kunnen bij verkeerde montage uit elkaar vallen. De productinformatie op de verpakking is niet duidelijk waardoor mensen doorgaans enkele schroefjes over houden. Het probleem kan er voor zorgen dat de kasten daarna uit elkaar vallen.

Het zou hierbij gaan om de kasten met de naam Klöte, Kàpót en Kløptnie. De kasten worden sinds deze week niet meer verkocht bij IKEA. Klanten die deze kasten toch hebben gekocht kunnen deze terug brengen naar IKEA. Indien mensen de aankoopbon nog in bezit hebben, kunnen zij hun geld terug krijgen.

Share

Related Post

Leave a comment

Close
Please support the site
By clicking any of these buttons you help our site to get better