Star TrekDe makers van de populaire Amerikaanse sciencefiction-televisieserie Star Trek hebben bekent dat de serie niet op waarheid is gebaseerd. De onthullingen komen net na de film ‘Star Trek: Beyond’ in premiére is gegaan en vlak voordat in januari 2017 een nieuwe serie van start zal gaan. “Het moet nu eens over zijn”, aldus Rod Roddenberry, zoon van bedenker Gene Roddenberry.

“Wat mijn vader in de jaren 60 bedacht was een leuk geintje, maar er blijven gewoon nog steeds mensen in te geloven.” Roddenberry doelt hiermee op bijvoorbeeld de WARP-technologie, de replicator en de Universal Translator “Het is allemaal verzonnen. En Scotty kan ook echt niemand up beamen!”, aldus de producent.

Share

Related Post

Leave a comment

Close
Please support the site
By clicking any of these buttons you help our site to get better