g_2147Heel Appingedam spreekt van een wonder. De Familie Janssen uit de Solwerderstraat in het dorp heeft afgelopen week zowaar twee brieven ontvangen die een dag ervoor waren verzonden. “We wisten niet hoe we het hadden,” aldus mevrouw Janssen, “We wisten wel dat er iets was verstuurd, maar normaal gesproken komt iets pas na een paar dagen aan, maar dit maal waren de brieven er al een dag na verzending.” Ook de buren van Janssen ontvingen afgelopen week al tot drie keer toe een brief binnen twee dagen. “Je ziet duidelijk dat PostNL een reorganisatie heeft ondergaan want de post gaat nu opeens een stuk sneller.” aldus de buurman van de Familie Janssen. Waar het door komt is niet helemaal duidelijk, maar de verbeterde bezorging zou best wel eens te maken kunnen hebben met de nieuwe postbode in het dorp.

Share

Related Post

Leave a comment

Close
Please support the site
By clicking any of these buttons you help our site to get better