eurovisionsongcontest[1]Meer dan 12,8 miljoen Nederlanders hebben zaterdagavond niet gekeken naar Douwe Bob, die de finale van het Eurovisiesongfestival in Stockholm dik verloor. Dat zijn er iets minder dan afgelopen jaar, toen Trijntje Oosterhuis de finale niet eens wist te halen, maar meer dan de 11,9 miljoen Nederlanders die twee jaar geleden naar The Common Linnets keken. Veel mensen keken bewust niet naar de uitzending, een enkeling gaf aan per ongeluk niet te hebben gekeken. “Normaal gesproken kijken we altijd, maar we zijn het dit jaar gewoon vergeten.” aldus Marc van der Linden, die normaal gesproken altijd met zin vriend kijkt.

Volgens een peiling van Maurice de Hond keken 1,2 miljoen mensen niet naar het Eurovisiesongfestival in een horecagelegenheid, 2,3 miljoen mensen keken niet op de sportclub en 9,2 miljoen mensen keken thuis niet naar de uitzending. Ongeveer 100.000 mensen wilden niet opgeven waar ze niet naar het Eurovisiesongfestival hebben gekeken.

Share

Related Post

Leave a comment

Close
Please support the site
By clicking any of these buttons you help our site to get better