kerst auto

Chris Rea reed onder invloed van drugs, toen hij in 1978 naar huis reed voor het Kerstfeest. Dat heeft nieuw onderzoek aan het licht gebracht. De populaire zanger zou de hele weg naar huis hebben gereden onder invloed van Mariuhana.

De nu 68 jarige zanger zou zijn wereldberoemde nummer ‘Driving Home For Christmas’ in 1978 hebben geschreven toen hij de weg kwijt raakte na een bezoek aan de supermarkt om de hoek. De 400 meter naar huis was onder invloed een te moeilijke opgave, waardoor de zanger tijd had het nummer te schrijven en te zingen. Doordat de zanger onder invloed was, wist hij een dag later niet meer waar hij het nummer had gelaten, en vond hij het pas weer in 1986 terug.

De ‘Red lights on the run’ zouden slaan op de rode lichten van het Red Light District van Middlesbrough, waar de zanger uiteindelijk uitkwam op zijn zoektocht naar huis.

Foto (c) Tesa Robbins

Share

Related Post

Close
Please support the site
By clicking any of these buttons you help our site to get better