Groot nieuws uit Hilversum. Mariah Carey heeft haar deelname bevestigd aan Holland’s Got Talent, dat vanaf komend seizoen weer op de televisie te zien zal zijn. De zangeres zal geen plaats nemen in de jury, maar zal mee doen met de audities. Op het deelname formulier staat te lezen dat ze lang twijfelde of ze zou meedoen, maar dat haar kinderen de alleenstaande moeder toch heeft overgehaald om nu een keer aan haarzelf te denken en er voor te gaan. De zangeres hoopt met haar deelname haar carrière weer nieuw leven in te blazen, nu haar laatste hit alweer meer dan 10 jaar geleden is. “Nederland is toch een land waar je als zangeres graag wil doorbreken”, aldus Carey, “Ik ben er eigenlijk alleen maar voor mijn kinderen, maar probeer nu toch echt de stap te wagen om door te breken.” Wanneer de auditie van Mariah Carey op televisie te zien zal zijn is nog niet bekend.

Originele foto (c) David Shankbone, CC By 3.0

Share

Related Post

Close
Please support the site
By clicking any of these buttons you help our site to get better