In de Verenigde Staten is gisterenavond voor de 18e keer deze maand een onbekende rapper overleden. De rapper, die totaal geen hits heeft gehad in ons land en pas 3 keer had opgetreden, is om het leven gekomen bij een schietpartij of door een overdosis drugs.

De niet bij naam genoemde rapper startte zijn carrière op 20 jarige leeftijd, nadat hij eerst 4 jaar in de gevangenis had gezeten wegens een roofoverval op een oud vrouwtje. In de gevangenis heeft hij een stel tattoos laten zetten en zichzelf 2 gouden tanden laten aanmeten. Daar zag hij ook het licht en beloofde zijn moeder zijn leven te beteren. Na zijn vrijlating sloot hij zich aan bij zijn oude jeugdbende, zag 5 vrienden voor zijn ogen vermoord worden, en nam dat als inspiratie voor zijn rapcarrière. De rapper is 21 jaar geworden.

Vanavond zal op Nederland 3 een reportage worden uitgezonden over zijn leven, gevolgd door een registratie van zijn laatste concert. De Nederlandse top 40 heeft inmiddels bekend gemaakt dat 3 van de laatste albums van de rapper komende weer de top 10 instijgen.

Share

Related Post

Close
Please support the site
By clicking any of these buttons you help our site to get better