Paris-Saint-Germain-FC-Logo-HD-WallpaperDe Franse club Paris St. Germain heeft de oud-Ajacieden Maxwell, Ibrahimovic en Van de Wiel de deur gewezen na de met 4-0 gewonnen wedstrijd tegen Nantes. Het drietal wordt ervan verdacht de wedstrijden in de Franse Ligue 1 te hebben gemanipuleerd, ten gunste van hun oude Amsterdamse club. “Het begon op een gegeven moment op te vallen dat het drietal met grote regelmaat punten pakte, ten koste van de tegenstanders,”aldus een woordvoerder van de Franse club, “Hierdoor is PSG landskampioen geworden, wat de Champions League aanzienlijk sterker maakt. Aangezien Aardsrivaal van Ajax, PSV, in de Champions League zal uitkomen, zullen de Eindhovenaren zwaardere wedstrijden moeten spelen, wat hen weer parten zal gaan spelen in de Eredivisie, waar ook Ajax in uitkomt. De drie oud-Ajacieden zijn dus duidelijk met een dubbele loyaliteit aan het spelen geweest.”

Share

Related Post

Leave a comment

Close
Please support the site
By clicking any of these buttons you help our site to get better