saint-nicholas-1067013_960_720Pech voor de liefhebbers van de pepernoot. De overbekende lekkernij kampt met leveringsproblemen. Normaal gesproken zou de pepernoot al eind mei in de supermarkten liggen. Nu, halverwege augustus, ligt er nog geen enkele pepernoot in de winkels. Ook het andere december-snoepgoed schijnt te maken te hebben met leveringsproblemen, aangezien de consument voorgaans al vanaf eind juli doodgegooid wordt met kerstkransjes, taat taai, oliebollen, marsepijn en ander suikergoed.

“Wij snappen het ook niet”, aldus Marc de Goede van de Albert Heijn in Groenlo, “We verkochten tot halverwege november nooit iets van dat snoepgoed, maar het hoorde er gewoon bij: Vanaf halverwege juli moesten we gewoon een halve rij reserveren voor dat snoepgoed.” Wat de reden is, is nog niet bekend, maar volgens geruchten zit Quincy Gario achter de leveringsproblemen.

Share

Related Post

Leave a comment

Close
Please support the site
By clicking any of these buttons you help our site to get better