Yuri van GelderVandaag dient het kort geding dat Yuri van Gelder heeft aangespannen tegen sportkoepel NOC*NSF. In het kort geding wil Yuri van Gelder alsnog deelname afdwingen voor de finale op de Olympische Spelen. De turner geeft aan dat hij zich niet schuldig heeft gemaakt aan alcoholmisbruik in Rio de Janeiro. Hoofdsponsor van de Olympische Spelen Heineken bevestigt het verhaal van Van Gelder. “Naast dat we hebben terug gekeken in onze systemen en hebbengezien dat zijn 18+-polsbandje die avond niet is gescand, is ook de drankomzet bekeken en vergeleken met de andere avonden. De avond dat Van Gelder zich schuldig zou hebben gemaakt aan alcoholmisbruik is de omzet niet hoger dan normaal.”, aldus een woordvoerder van Heineken.

De drankomzet van Heineken zou tijdens deze Olympische Spelen overigens lager zijn dan de voorgaande edities. “Dat klopt inderdaad”, verklaart Heineken, “De reden hiervoor is te vinden in het feit dat Willem Alexander vrijwel direct na de opening terug is gevlogen naar Nederland voor afspraken.”

 

Share

Related Post

Leave a comment

Close
Please support the site
By clicking any of these buttons you help our site to get better