Theo_Lucius_002Theo Lucius is per direct in dienst gekomen bij zijn oude club PSV. De oud-voetballer gaat aan de slag als ondersteuner van de trainers bij de teams voor spelers onder 15 en 16 jaar. “Het is een compleet nieuwe functie”, aldus Marcel Brands, “Maar we hadden een officiële benaming nodig voor zijn functie. Die is nu ‘begeleider jeugdtrainers’. We hadden Theo graag gewoon in dienst genomen met de benaming waarvoor we hem hebben aangenomen alleen staat de KNVB niet toe dat een club een vaste vuurwerkleverancier in dienst heeft. Vandaar de nevenfunctie ‘begeleider jeugdtrainers’. Gaat ‘ie een uurtje in de week doen, om zn benaming te rechtvaardigen.”

“Daarnaast zal Theo zijn contacten in België en in China gebruiken om voor begin juni het juiste vuurwerk geleverd te krijgen, voor als PSV het volgende landskampioenschap heeft binnengehaald”, aldus Brands, “Daarbij gaat hij samenwerken met de supportersvereniging voor het anleveren van het goedkoopste Bengaals Vuur.” Volgens insiders van de Eindhovenaren is de club daarnaast ook in gesprek met Jonathan Reis, voor de functie van huis-dealer. “Dat dat precies in gaat houden kan ik nog niet al te veel over zeggen, maar volgens de jongens zou Jonathan in het bezit zijn van een formule om onze jongens harder te laten gaan. We zullen zien…”

Share

Related Post

Leave a comment

Close
Please support the site
By clicking any of these buttons you help our site to get better