rinus

Cathrinus Dijkstra, beter bekend als Zanger Rinus, is door John de Mol gevraagd als opvolger van Marco Borsato, die volgend seizoen niet meer terug keert als jurylid van de talentenjacht. Na het vertrek van Borsato zat de organisatie met de handen in het haar en was deze met spoed op zoek naar een opvolger die naast een uitgebreide muziekkennis ook het charisma van de zanger kon evenaren. Zanger Rinus was de eerste op het lijstje van De Mol.

De zanger van internationale successen als ‘Hey Marlous’ en ‘Met Romana op de Scooter’ heeft het aanbod enige tijd in beraad gehad maar wees het aanbod van De Mol uiteindelijk af. “Om uiteindelijk iemand als Borsato te moeten vervangen, alsmede levenslang gezien te worden als coach bij The Voice is me toch net iets te veel van het goede. Ik heb natuurlijk ook een reputatie hoog te houden.”, aldus Rinus, die uiteindelijk koos om zijn nieuwe hit ‘Oh Chantal! (Wanneer blijf je bij me slapen?)’ voorrang te geven op het jurylidmaatschap. The Voice of Holland koos uiteindelijk voor tweede keus Guus Meeuwis.

Foto: Videostill Youtube

Share

Related Post

Leave a comment

Close
Please support the site
By clicking any of these buttons you help our site to get better