football-472040_960_720[1]Ajax heeft in dinsdagavond thuis in de ArenA dure punten laten liggen in Almelo. Tegen Heracles bleef het na 90 minuten 0-0. Frank de Boer was na afloop furieus: “Het is duidelijk dat Heracles door het kunstgras in Almelo een heel ander spel gewend is dan wij. Je zag dat ze veel makkelijker speelden omdat wij een echte grasmat hebben en zij oefenen op het stroevere kunstgras. Wij gaan morgen dan ook naar de KNVB om een klacht in te dienen dat clubs die thuis op kunstgras spelen, voortaan met een doelpunt achterstand op gewoon gras moeten beginnen. Zie het als bij bowling, daar wordt ook met handicaps gewerkt om eerlijke wedstrijden te krijgen.”

Share

Related Post

Leave a comment

Close
Please support the site
By clicking any of these buttons you help our site to get better