De roofovervaller, die vorige week woensdag een postagentschap in Rotterdam overviel, blijkt een bekende te zijn van de politie. De 38-jarige man die voor de roofoverval werd opgepakt, bleek gewoon de bakker op de hoek te zijn, alwaar het gehele politiekorps iedere middag een verse donut haalde. Volgens een woordvoerder van de politie is het dan ook niet zo gek dat de man, Marco B., vrijwel direct werd herkend op camerabeelden. “Toen we de beelden binnen kregen, wist eigenlijk iedereen wie het was”, aldus een politiewoordvoerder, “Het wat zogezegd een grote bekende van de politie.” B. is vrijwel direct na de herkenning opgepakt in zijn bakkerij. Waar de agente voortaan hun donuts tussen de middag gaan halen is nog niet bekend.

Share

Related Post

Close
Please support the site
By clicking any of these buttons you help our site to get better