wielrennenVrijdag heeft Chris Froome een mokerslag uitgedeeld door zijn spectaculaire winst in de koninginnerit van de Giro. Eigenlijk door iedereen afgeschreven gaf de Afrikaanse Engelsman deze keer iedereen het nakijken en heeft de leiderstrui overgenomen van Simon Yates. Onze eigen Tom Dumoulin staat nog steeds tweede maar nu 40 seconden achter Froome.

Als echte Dumoulisten waren zelfs wij, op de redactie van PressZine, even van slag maar na consultatie van ons omvangbare netwerk hebben wij vast de champagne opengetrokken. Tom Dumoulin is vanavond in het hotel gezien door een bron van ons en hij oogde meer ontspannen dan ooit. Tijdens het diner met ploeg maakte onze Tom grapjes en het ene lachsalvo na het andere rolde over de tafel.

Waarom is Tom Dumoulin dan zo ontspannen vraagt u zich misschien af? Het fijne weten wij er ook niet van maar we hebben wel vernomen dat het team Sunweb een mandekker op Froome heeft gezet. Deze mandekker volgt de 4-voudig Tourwinnaar blijkbaar al 3 maanden als een schaduw en hij hij zou ieder zweetdruppeltje dat op straat viel hebben opgeveegd. In de Giro staan er incognito team-medewerkers langs het parcours om alle bidons en gelletjes die Froome weggooit te vezamelen.

Bij navraag of Sunweb bewijs heeft voor doping wilde teammanager Rudi Kemna niets bevestigen noch ontkennen maar ook hij lijkt in een schijnbaar ongepast goed humeur te zijn. Hier bij PressZine zijn we overtuigd, linksom of rechtsom, Tom Dumoulin wint de Giro!

Share

Related Post

Close
Please support the site
By clicking any of these buttons you help our site to get better