De eerste verrassing in de transfercarrousel is al binnen, Zakharia Labyad die pas nog voor veel geld naar Ajax kwam, gaat namelijk alweer en wel naar Girondins de Bordeaux deze keer. Labyad is enthousiast: “Bordeaux is een echte topclub en ik kijk er naar uit om in dit prachtige team te spelen.”

Marc Overmars, directeur spelersbeleid van Ajax, reageert geïrriteerd op het nieuws en is van plan om Labyad aan zijn contract te houden. Volgens de zaakwaarnemer van Labyad is het contract echter niet geldig omdat Zakharia achter zijn rug zijn vingers gekruisd hield tijdens het tekenen. “Voor Zakharia is dit een geweldige sportieve kans om voor een grote club te spelen,” aldus de zaakwaarnemer. Waarom Labyad dan niet bij Ajax blijft? “Bordeaux wilde meer betalen en Zakharia ziet het salaris als teken van respect. Met terugwerkende kracht was het salaris dat Ajax bood gewoon niet respectvol genoeg.”

Originele foto (c) Кирилл Венедиктов

Share

Related Post

Close
Please support the site
By clicking any of these buttons you help our site to get better