Geert WildersDe PVV fractie is verbolgen over het feit dat Minister Ferdinand Grapperhaus van Justitie en Veiligheid de strafmaat wegens het aanzetten tot haat, discriminatie en geweld harder wil aanpakken. De maximale gevangenisstraf daarvoor wordt verdubbeld naar twee jaar, als het aan de minister ligt.

Geert Wilders noemt het wetsvoorstel ridicuul en heeft op Twitter gemeldt dat hij vermoedt dat de wetsverandering puur is bedoelt om de PVV een hak te zetten. “Grapperhaus probeert met deze nepwet de mond van de PVV te willen snoeren”, aldus Wilders in een reactie aan PressZine, “Door de straf te verhogen wil hij slechts de aanhangers van de grootste partij van Nederland tegenzitten. Het is ongehoord dat deze nepminister met zijn nepwet probeert om alleen maar PVV-stemmers langer achter de tralies te krijgen.”

Foto (c) Metropolico.org

Share

Related Post

Close
Please support the site
By clicking any of these buttons you help our site to get better