haven, cannes, strand, beachNa het verbieden van de Burkini, gaat Cannes nog een stapje verder. Vanaf 1 september is naast de Burkini ook het badpak verboden voor vrouwen. “Wij vinden het een verschrikkelijk kledingstuk”, aldus Burgemeester David Lisnard van Cannes, “Mannen dragen hun vrouwen op een lelijk badpak te dragen op het strand, zodat andere mannen niet verlekkerd naar hun vrouw zouden kijken. Wij vinden dat een vorm van onderdrukking. Wij pleiten dan ook voor een verbod op het badpak. En eigenlijk ook een verbod op het topje, dat wordt onze volgende stap. Vanaf komende zomer zouden alle vrouwen op het strand verplicht topless moeten zonnen en zwemmen.”

Volgens de gemeenteraad van Cannes worden te veel vrouwen onderdrukt met het dragen van een badpak en/of bikini-topje. “Veel vrouwen vinden het normaal om een hun borsten te bedekken, maar dat is gewoon een duidelijke indoctrinatie. De bikini en het badpak zijn duidelijke symbolen van onderdrukking. Daar willen wij vanaf!”

Overigens wordt een uitzondering gemaakt voor vrouwen met een gewicht boven 100 kilogram.

Share

Related Post

Leave a comment

Close
Please support the site
By clicking any of these buttons you help our site to get better