widm-default-image[1]Vanavond is de grote finale van Wie is de Mol? Het is voor velen al twee weken een harde strijd wie de mol is en wie het spel gaat winnen. Is het Tim, Klaas of toch Annemieke? Velen denken het te weten, maar belangrijker nog is wie het niet zijn! Vrijdagavond heeft de redactie met Art Rooyakkers aan de tap gehangen en na enkele flessen whisky hebben wij, onder belofte van de grootste geheimhouding, te horen gekregen wie de mol NIET zijn! Helaas geldt een afspraak met een dronken persoon niet volgens de wet, dus kunnen we jullie bij deze vertellen dat bij Wie is de Mol 2016 de mol niet zijn! Niet de mol, zijn: Cecile, Ellie, Airen, Marjolein, Remy, Rop en Taeke! Wie de mol wel is, wordt vanavond bekend.

Share

Related Post

Leave a comment

Close
Please support the site
By clicking any of these buttons you help our site to get better