spotify-raadt-gebruikers-aan-om-niet-via-de-app-store-abonnement-te-nemen-spotify-newlogo[1]De Amerikaan Mark Eliot heeft er genoeg van. Zijn hele Spotify-collectie is hem na enkele jaren veel te groot geworden en heeft de collectie te koop aangeboden op Ebay. “Ik heb gewoon veel te veel muziek, ik kan het toch niet allemaal meer luisteren”, aldus Eliot, “daarom zet ik mijn hele verzameling in de verkoop.” Eliot verkocht 5 jaar geleden zijn hele cd-collectie op Ebay, nadat hij overstapte naar Spotify. “Ik had zo’n 600 cd’s en daar heb ik toch nog 2000 dollar voor kunnen vangen, iets minder dan mijn vinyl-collectie, die ik een jaar daarvoor de deur uit heb gedaan.”, geeft Eliot aan. Die vinyl-collectie van 4000 stuks bracht destijds nog zo’n 20.000 dollar op.

De Spotify-collectie van Eliot bedraagt op het moment enkele miljoenen tracks. “Het is gewoon te veel, het heeft me inmiddels klauwen vol geld gekost maar wat heb je er uiteindelijk aan? Het kan toch niet zo zijn dat mijn collectie nu helemaal niets meer waard is?” De verzamelaar hoopt met de opbrengst zijn verzameling Youtubes te kunnen uitbreiden.

Share

Related Post

Leave a comment

Close
Please support the site
By clicking any of these buttons you help our site to get better