Pizza

Een pizzeria in Rotterdam heeft sinds begin maart een ‘Pizza extreem vegetarisch’ op het menu staan. Op de pizza zitten naast tomatensaus en kaas louter vegetarische ingrediënten, als prei, radijs, Chinese kool, knolraap, witlof, schorseneren en rabarber. “Sinds enkele weken hebben we nieuwe buren die vegetarisch zijn”, aldus eigenaar Harry van den Berg, “Die gasten liepen hier iedere dag te zeiken dat er op iedere pizza gehakt, ham of shoarmavlees zat. Of we geen vegetarische pizza hadden.” Op de vraag of de gebruikte groenten niet te veel ouden afsteken ten opzichte van elkaar, beaamt Van den Berg: “Inderdaad, maar dat hebben we bewust gedaan. Die gasten hebben één leer en Pizza extreem vegetarisch besteld en sindsdien zien we ze nooit meer hier. Dat ding was gewoon niet te vreten, maar goed, zij wilden vegetarisch… Heerlijk rustig nu, geen gezeik meer..”

Foto (c) Stephan Mosel

Share

Related Post

Leave a comment

Close
Please support the site
By clicking any of these buttons you help our site to get better