hekwerk afrasteringHeras Hekwerk, de marktleider als het gaat om afrasteringen, heeft sinds kort een bekende aandeelhouder. Geert Wilders heeft een pakket aandelen gekocht van de hekwerkleverancier uit Oirschot, zo is vandaag uitgelekt. De reden voor de aandelenaankoop zou kunnen samenhangen met de plannen van de PVV om een hek om Nederland te zetten, om op die wijze de grenzen dicht te bouwen. “Op het moment dat de grenen echt dicht gaan kan men niet om Heras Hekwerk heen”, aldus een woordvoerder van Heras, die verder anoniem wil blijven, “dat Dhr. Wilders op deze manier probeert een graantje mee te pikken, is natuurlijk heel normaal.”

Mochten de grenzen dichtgaan in Nederland en zou Heras Hekwerk dan uiteindelijk worden ingeschakeld om de hekken te leveren, kan een onderzoek worden gedaan of Geert Wilders niet te veel aandrang zou hebben gemaakt om de grenzen te sluiten. Mocht dat wel het geval zijn, maakt Wilders zich waarschijnlijk schuldig aan belangenverstrengeling. Wat de consequenties daarvan zullen zijn, is op dit moment nog niet bekend, maar een nieuwe carrière als filmmaker of schrijver is vanwege behaalde resultaten uit het verleden niet aan de PVV-leider met Indonesisch bloed niet besteed.

Share

Related Post

Leave a comment

Close
Please support the site
By clicking any of these buttons you help our site to get better