space ruimte heelalDe mysterieuze geluiden, die de afgelopen week door de NASA naar buiten zijn gebracht als zijnde gehoord aan de achterkant van de maan, zijn ontrafeld. De mysterieuze geluiden kwamen in een patroon als zou het zijn uitgezonden door een inteligente levensvorm. Dit blijkt na onderzoek toch niet waar te zijn. “Het geluid dat is ontdekt blijkt niet uitgezonden door een intelligente levensvorm”, aldus Dr. Zwetslander, soundresearcher bij NASA, “dat was een grote vergissing, mogelijk omdat we te veel hoopten op een intelligente levensvorm. Het bleek echter een weerkaatsing op Neptunus van een geluid dat vanuit de aarde is uitgezonden. Na onderzoek bleek het af te komen van een luidspreker in Oklahoma die naar de ruimte was gericht. Uit de luidsprekers schalde de laatste single van Justin Bieber, vandaar dat we onze ontdekking moeten terugschalen van een intelligente levensvorm naar gewoon een levensvorm.”

Share

Related Post

Leave a comment

Close
Please support the site
By clicking any of these buttons you help our site to get better