kogel

foto (c) John Spade

De politie in Utrecht heeft in een verklaring haar verdriet uitgesproken rondom de dood van Wout S. “Wij zijn bijzonder bedroefd om het overleiden van Wout S. die voor ons alleen een goede bekende was.”, aldus Ellie Lust, woordvoerder van de politie.  Wout S. was volgens de politie-organisatie een goede bekende van vrijwel alle agenten. “Vrijwel iedere agent in ons korps heeft S. wel eens betrapt op het een of ander en ongeveer drie kwart van de agenten heeft hem wel eens opgepakt.”

Wout S. kwam vrijdag om bij een criminele afrekening in De Meern, bij Utrecht. S. wordt woensdag in besloten kring, waar onder het gehele politiekorps Utrecht, begraven.

Share

Related Post

Leave a comment

Close
Please support the site
By clicking any of these buttons you help our site to get better