Salah AbdeslamSalah Abdeslam, die na een klopjacht van vier maanden is opgepakt in het Belgische Molenbeek, blijkt zich vlak voor de aanslagen in Parijs te hebben bekeerd tot het Christendom. Dat staat in een verklaring die is uitgelekt. Volgens de verklaring kwam Abdeslam er vlak voor de aanslagen achter dat de beloofde 72 maagden van het vrouwelijk geslacht waren, waar hij hoopte op 72 jonge jongens. “De leugens van de Islam die mij jaren lang 72 maagden in het vooruitzicht stelden, hebben niet compleet de waarheid verteld”, aldus Abdeslam, “Ik ben daarom enkele dagen voor de aanslagen in Parijs bekeerd tot het Christendom. Enkele weken voor de aanslagen in Parijs heb ik contact gehad met enkele pastoors, die mij verzekerden dat de katholieke kerk totaal geen problemen had met jonge jongens. Dat is ook de reden waarom ik mijn bomgordel niet heb laten af gaan, aangezien je voor die 72 jonge jongetjes bij het Christendom helemaal niet hoeft te sterven.”

Mocht Salah Abdeslam toch niet worden uitgeleverd aan Frankrijk, zal de terrorist na zijn veroordeling waarschijnlijk in het zelfde cellencomplex waar ook Marc Dutroux gevangen zit worden geplaatst.

Share

Related Post

Leave a comment

Close
Please support the site
By clicking any of these buttons you help our site to get better