Kranten

Foto (c) Andrys Stienstra

Een schokkende onthulling! Veel nieuwsberichten die gisteren, 01-04-2016 zijn gepubliceerd, bleken totale onzin! Dat is gebleken uit een onderoek van Maurice De Hond. Uit het onderzoek blijkt dat gisteren door veel media en bedrijven een enorme hoeveelheid onzinberichten de wereld in is geslingerd. De reden hiervoor is vooralsnog onbekend, maar vermoed wordt dat het is vanwege het grote aantal berichten dat op Facebook wordt gezet en niet waar blijkt te zijn. “Veel mensen geloven zomaar alles wat ze op Facebook op Twitter lezen”, zo valt te lezen in het rapport van De Hond. Indien de actie aan slaat zou het zomaar kunnen dat de actie volgend jaar wordt herhaald.

Share

Related Post

Leave a comment

Close
Please support the site
By clicking any of these buttons you help our site to get better