Galaxy7edge_White_R30Een man in het Limburgse Blerick heeft afgelopen week per ongeluk een gloednieuwe Samsung Galaxy aangeschaft. “Ik ging naar de winkel voor de nieuwe iPhone, maar toen ik thuis kwam bleek ik per ongeluk de nieuwe Samsung Galaxy S7 te hebben gekocht”, aldus de man die anoniem wil blijven uit angst voor repressailles van zijn vrienden, “Ik was wel verrast, want ik dacht altijd dat alleen de iPhone er zo gelikt uit zag, maar ik ben er in middel echt voor gevallen.” Ook over de mogelijkheden is de man te spreken, “Je kan echt veel meer met een Samsung! Ik dacht dat Samsung achter liep op iPhone, maar dat is dus gewoon andersom.” De man gaat nu op zoek naar een hoesje met het logo van Apple, om op die manier te proberen zijn vrienden te misleiden.

Share

Related Post

Leave a comment

Close
Please support the site
By clicking any of these buttons you help our site to get better