Foto: A.SavinTijdens de voetbalwedstrijd MVV – De Graafschap zaten scouts van diverse Europese topclubs op de tribune voor De Graafschap-speler Bryan Smeets. De 23-jarige middenvelder maakte vorige week grote indruk door in zijn eentje Ajax op de knieën te krijgen in het laatste thuisduel in de eredivisie. Door zijn toedoen werd PSV landskampioen. Vrijdagavond dwong hij ook zijn oude club MVV, uit zijn geboorteplaats Maastricht op de knieën. Scouts van onder anderen AC Milaan, FC Barcelona en Manchester United waren nadien vol lof over de speler.

Ook de Nederlandse scout van PAOK Saloniki zag een geweldige wedstrijd. “Vorige week was Smeets al geweldig door in zijn eentje heel Nederland aan het juichen te krijgen, en ook deze week deed hij het voortreffelijk,”, aldus de scout voor de Grieken, “Het is natuurlijk niet gemakkelijk als je enkele dagen lang doodsbedreigingen krijgt vanuit Amsterdam en dan nog zo voortreffelijk speelt. Ook nu kan hij waarschijnlijk weer de nodige bedreigingen en verwensingen naar zijn hoofd geslingerd zien uit Maastrichts kamp. Dat hij daar boven staat, getuigt alleen van zijn wereldklasse.”

Foto: A.Savin

Share

Related Post

Leave a comment

Close
Please support the site
By clicking any of these buttons you help our site to get better