PSV_Eindhoven_-_Philips_Stadion_-_Kleedkamer_Welkom_-_Cropped_LogoVoetbalclub Ajax heeft de kersverse landskampioen PSV beschuldigd van plagiaat. Advocaat C.A. Limero van de hoofdstedelijke club is ziedend: “Het mocht toch duidelijk zijn voor heel Nederland dat de belaming Lucky Ajax toch in feite al jaren gemeengoed is in Nederland. Nu PSV gebruik maakt van dat geluk en nu al door velen Lucky PSV wordt genoemd, is het overduidelijk dat dit niet kan.” Ook het gebruik van het woord ‘Joden’, dat onder anderen is gecopieerd door de supporters van PSV, wordt een stokje voor gestoken. “Daar hebben we echter onze de zusterorganisatie CIDI (Centrum Informatie en Documentatie Israël) op gezet, aangezien Ajax door het mislopen van 20 miljoen euro Champions League-verdiensten geen geld heeft om twee rechtszaken aan te spannen.”, aldus Limero.

Wanneer de rechtszaak plaats gaat vinden is nog niet bekend. Mogelijk zal Ajax hierbij hulp vragen van de KNVB, die vandaag bekend heeft gemaakt een Advocaat te hebben aangetrokken als hulphond om het handje vast te houden van de Blinde bondscoach.

Share

Related Post

Leave a comment

Close
Please support the site
By clicking any of these buttons you help our site to get better