doel, strafschop, voetbal penaltyDe Europese voetbalclubs hebben gezamelijk uitgesproken te hopen op Ajax als tegenstander in de groepsfase van de Europa League, vrijdagmidag. De loting van de beker is van invloed op mogelijkheden om de groepsfase door te komen. Alle Europese clubs die mee doen met de loting hopen op een poule met Ajax. “Het is toch duidelijk,”zegt Aleksandr Jegorov van FK Zorja Loehansk, “Wij zijn de slechtste club van alle clubs die mee mogen doen met de groepsfase.  We zijn in de Oekraïne nog nooit in de top 3 geëindigd en speelden tien jaar geleden zelfs nog tweede klasse. Wij maken dus tegen geen enkele club kans om ook maar een wedstrijd te winnen. Behalve tegen Ajax dan, maar dat is logisch.”

Share

Related Post

Leave a comment

Close
Please support the site
By clicking any of these buttons you help our site to get better