Ronald McDonald Identity CrisisHamburgerketen McDonalds gaat de beroemde mascotte Ronald McDonald verwijderen uit de filialen van de keten. Ook het reclamemateriaal wordt tot nader order aangepast. McDonalds doet dit vanwege de ophef rond de zogenaamde ‘Horrorclowns’, die Nederland op het moment teisteren.

“Het is zaak dat onze filialen ook bezocht kunnen worden door kinderen”, aldus een woordvoerder van McDonalds, “De politie heeft echter afgelopen week al bij 18 filialen een inval gedaan, omdat het publiek dacht een horrorclown te hebben gezien in hun favoriete McDonalds. Daarom gaan we alle clowns verwijderen.” Ook de metershoge opblaaspop van Michael Jackson, die bij het filiaal in Best staat, zal worden neergehaald. “Inderdaad, als wij zeggen dat we alle clowns gaan verwijderen, bedoelen we ook alle clowns.”

Share

Related Post

Leave a comment

Close
Please support the site
By clicking any of these buttons you help our site to get better