oude vrouwEmma Morano, ’s werelds oudste persoon, is dinsdag 117 jaar geworden. De Italiaanse vrouw is geboren in 1899 en is de laatste persoon die is geboren in de19e eeuw en nog in leven is. Op de vraag waardoog het komt dat ze zo oud is geworden, antwoorde Morano eenvoudig: “Iedere ochtend eet ik drie eieren, dat houdt de potentie hoog. Daarnaast gaat er iedere dag een pakje sigaretten doorheen, 3 gram wiet, een halve liter whisky en weiger ik mijn belastingpapieren in te vullen. De druk die het invullen van m’n belastingpapieren ieder jaar gaf, heb ik gewoon opgelost door de belastingen te bellen en te zeggen dat ik gewoon niet meer betaalde”, lacht Morano, “Ik heb toen de hoorn er op gegooid, en ben hard gaan lachen. Sindsdien hou ik ieder jaar veel geld over, en dat werkt stress verlagend.”

Share

Related Post

Leave a comment

Close
Please support the site
By clicking any of these buttons you help our site to get better