Ozon laagDe opwarming van de aarde, een van de grootste klimaatproblemen, neemt de komende maanden ernstige vormen aan. De gemiddelde tempertuur is de afgelopen weken al enorm aan het stijgen, van temperaturen rond het vriespunt, tot 20 graden, afgelopen week. “Een drama”, aldus Cees Zonneveld van de stichting tegen de opwarming van de aarde, “Iedereen ziet het gebeuren, maar niemand zegt er iets van. Het lijkt alsof iedereen het alleen maar toejuicht.”

Volgende de gegevens van Zonneveld zouden de temperaturen de komende tijd explosief gaan stijgen. “Het zou uiteindelijk wel eens een stijging met nog eens 15 graden kunnen gaan worden”, aldus de klimaatactivist, “Funest voor de aarde, aangezien de ozonlaag de mensheid hierdoor niet meer goed kan beschermen. Gelukkig zijn er veel sympathisanten van onze stichting, die bij de extreme temperatuurstijging de zeespiegel in de gaten houden.”

Share

Related Post

Leave a comment

Close
Please support the site
By clicking any of these buttons you help our site to get better