alcoholDJ en mediapersoonlijkheid Dave Roelvink gaat vanaf komend voorjaar een cursus alcoholgebruik opzetten. Roelvink is bezig de cursus te ontwikkelen in samenwerking met Rick Brandsteder. Roelvink kwam afgelopen week in opspraak toen de mediapersoonlijkheid toen na een controle bleek dat hij met meer dan 2,5 keer de toegestane hoeveelheid alcohol achter het stuur zat. Naast dat zijn rijbewijs werd aangepakt werd Roelvink verplicht een cursus te volgen. Om zijn goede wil te tonen verhoogde Dave die prestatie door aan te geven een cursus zelf te gaan geven.

In de cursus alcoholgebruik zullen onder anderen naar voren komen:
– Het Oud Hollandse ‘Slempen’;
– Ad Fundum;
– Lidmaatschap G.S.C. Vindicat atque Polit;
– Workshop achtervolgd worden door de politie;
– Stelselmatig ontkennen;
– Hoe om te gaan met het feit dat je bekend bent omdat je niets kan;
– Doorzuipen tot je er bij neer valt;
– Meezingen op muziek van Dries Roelvink.

De cursusdatums worden binnenkort bekend gemaakt.

Share

Related Post

Close
Please support the site
By clicking any of these buttons you help our site to get better