Bram Dijkstra uit Delfzijl weet het al helemaal: Hij wil later op het podium als zanger staan. Het 15-jarige talent uit Groningen heeft echter zo’n talent, dat hij nu al net zo vals zingt als Marco Borsato. “Ach, met een beetje autotune, wat effecten er overheen en een paar covertjes klinkt het nog wel aardig”, aldus zijn vader. Bram zelf is helemaal gek van Italiaanse nummers uit de jaren 80, en heeft inmiddels een tweederangs pianist ingehuurd om de nummers voor hem te vertalen. “Net als Marco!”, aldus de 15-jarige zanger.

Volgens de buren van Dijkstra is het inmiddels duidelijk, Bram heeft duidelijk het talent dat Borsato ook heeft: “Als Brammetje begint te zingen sprint de kat de deur uit en beginnen de scheuren in de muur verder uit te scheuren. Een aardbeving is er niets bij. Wat dat betreft lijkt zijn stem sprekend op die van Marco Borsato.”

Share

Related Post

Close
Please support the site
By clicking any of these buttons you help our site to get better