BMWBMW Nederland roept BMW chauffeurs op om contact op te nemen met de garage, wegens een probleem met de lak. In Amsterdam is vorige week een BMW met kenteken NF-LZ-76 een deel van zijn lak verloren bij contact met een andere auto (Zie foto). BMW Nederland roept eigenaren van een BMW nu op om goed te kijken naar hun auto, aangezien het kan zijn dat de bestuurder niet in de gaten heeft dat een deel van de lak is losgelaten. In bovenstaand geval heeft de bestuurder niets door gehad en is zonder enige notie te besteden aan het probleem doorgereden. Het probleem zou voornamelijk zijn ontstaan bij BMW’s vanhet type 318i e2, uit bouwjaar 1995. Aangezien het loslaten van de lak voor problemen kan zorgen worden eigenaren waarbij dit reeds is gebeurd naast contact met de garage, ook contact op te nemen met de poitie.

Share

Related Post

Leave a comment

Close
Please support the site
By clicking any of these buttons you help our site to get better