Presszine is op een Eurovisieschandaal van de bovenste categorie gestoten! Uit doorgaans vertrouwde bron hebben wij vernomen dat Waylon en de charmante Israëlische zangeres Netta zondag op het politiebureau hebben doorgebracht. Waar ze op dit moment zijn is niet bekend maar volgens onze bron is het waarschijnlijk dat ze hard aangepakt zullen worden. Het duo zou kompleet uit de bol zijn gegaan na het songfestival en uiteindelijk om ca. 7 uur ’s morgens een gestolen politiebus hebben afgeschreven door deze op hoge snelheid tegen het beroemde beeld van Hendrik de Zeevaarder te parkeren.

Vanwege een uit de hand gelopen kroeggevecht was de ME opgeroepen en terwijl ze bezig waren waren de orde te herstellen zou de arrestantenbus zijn ontvreemd. Er volgde een wilde achtervolging door het centrum van Lisabon waarbij één van de boefjes de plaatselijke hermandad langdurig moonde. Volgens getuigen stuiterde het voertuig van links naar rechts over de weg, een spoor van vernieling achterlatend. De politie was op z’n zachts gezegd “not amused” toen ze achterin het gehavende voertuig de muzikale vrienden luidkeels zingend en grotendeels ontkleed aantroffen. Onze bron noemt het een wonder dat ze het er slechts met een paar schrammen hebben afgebracht. Sporenonderzoek moet uitwijzen wie er heeft gereden en wie gemoond.

Bronnen rond het songfestival wisten te vertellen dat Netta en Waylon het op een gezamenlijk zuipen hadden gezet na de onverwachtte ontknoping van het festival. Al in kennelijke staat vertrokken de twee in het gezelschap van Cornald Maas om het drinkgelach in donker Lissabon voort te zetten. Het genoemde kroeggevecht zou zijn begonnen door Netta omdat Waylon werd gepest vanwege zijn optreden. Boze tongen beweren dat Cornald Maas ertussenuit is geglipt zodra de onvriendelijkheden begonnen.

Noch het management van Netta, noch dat van Waylon wilden reageren op vragen van Presszine over de gebeurtenissen. Jan Smit deed de verhalen af als onzin maar kon niet vertellen waar het illustere trio zou verblijven. Wij houden de ontwikkelingen voor u in de gaten.

Share

Related Post

Close
Please support the site
By clicking any of these buttons you help our site to get better