V&DAfgelopen week viel het doek definitief voor Vroom en Dreesman.  Financiële topman Jaco Scheffers van Coolinvestment meldde geen mogelijkheden meer te zien voor een doorstart en dik 8000 V&D-medewerkers stonden op straat. Vrijdagavond laat meldde Scheffers echter toch weer mogelijkheden te zien voor een doorstart. “Ik zat thuis in de keukenlade te rommelen en vond opeens nog een stapeltje zegelboekjes van de Albert Heijn. Dat zijn toch de extraatjes waar heel Nederland het altijd over heeft, dus wellicht dat we een opening zien”, aldus Scheffers, “Komende week zullen we gaan zien of het genoeg is om het risico te nemen.” Volgens de topman van Coolinvestment gaat dat afhangen of de Albert Heijn bereid is zegelboekjes uit 1963 te accepteren.

 

 

Share

Related Post

Leave a comment

Close
Please support the site
By clicking any of these buttons you help our site to get better