In het Overijsselse Dalfsen is dinsdagochtend een bijzonder wonder gebeurd. Een tragisch ongeluk, waarbij voor zover bekend de machinist is omgekomen en enkele gewonden zijn gevallen. De trein botste op een hoogwerker en is in zijn ontspoord in een weiland tot stilstand gekomen.

Omstanders an het dorp uit de Biblebelt noemen het een wonder dat er niet meer slachtoffers zijn gevallen, maar zijn nog verwonderder door een ander wonder. De trein is bij de botsing compleet van kleur veranderd! “We hebben nog nooit zoiets gezien”, aldus een omwonende die anoniem wil blijven, “we zagen ooit wel eens zoiets in het buurthuis dat een goochelaar een kaart van kleur liet veranderen maar een hele trein vind ik toch wel echt machtig.”

Hoe de trein van kleur is veranderd is voor wetenschappers nog een raadsel.

Dalfsen

Share

Related Post

Leave a comment

Close
Please support the site
By clicking any of these buttons you help our site to get better