Foto: Gage Skidmore

De Republikeinse presidents-kandidaat Donald Trump heeft in een persconferentie in Ohio aangekondigd het Witte Huis een andere kleur te willen geven. “Het past niet meer in deze tijd, een wit huisje voor de president”, verklaarde Trump, “het wordt dus tijd dat als ik president wordt, het wit wordt vervangen door bladgoud. Als je gaat kijken in die domme oliestaten, hebben die sukkels allemaal een gouden troon, maar als president van het machtigste land ter wereld moet ik het vanaf november doen met een lelijk wit huisje.”

Overigens wil Trump het Witte Huis alleen gebruiken voor officiële gelegenheden. “Kom op zeg, het Witte Huis is een klein bijgebouwtje vergeleken met mijn eigen paleis. Leuk voor arme zwarte presidenten, maar ik ben meer gewend. De regering moet mij maar gewoon een huurprijs betalen voor mijn eigen huis, dan blijf ik daar wonen. Levert het me tenminste ook nog eens 5 miljoen per jaar aan huuropbrengst op.”, aldus Trump.

Foto: Gage Skidmore

Share

Related Post

Leave a comment

Close
Please support the site
By clicking any of these buttons you help our site to get better