pinocchio-595453_640Het Efteling Theater heeft aangekondigd de succesmusical ‘Pinokkio’ vanaf vandaag om te dopen tot ‘Rutte, de musical’. Dit heeft het sprookjespark bekend gemaakt in een persbericht. “De reden om ‘Pinokkio’ te hernoemen was nog niet zo gemakkelijk”, aldus een woordvoerder van de Efteling, “uiteindelijk heeft de doorslag gegeven dat de jeugd van tegenwoordig niet meer weet wie Pinokkio is, en dat hij staat om de houten pop die telkens liegt. Daarom hebben we besloten de musical een modern tintje te geven en Pinokkio te vervangen door Mark Rutte. In feite is het personage van Pinokkio gelijk aan Rutte: Beiden zijn wat stijfjes, hebben een brede grijns op het gezicht en staan bekend om hun leugens. Het enige waar we nog mee worstelen is het einde, aangezien het met Pinokkio uiteindelijk allemaal goed komt, terwijl we dat met Rutte niet zien gebeuren.”

Share

Related Post

Leave a comment

Close
Please support the site
By clicking any of these buttons you help our site to get better