Monsieur Cannibale EftelingNa twee weken speculeren is het hoge woord er uit: De PVV van Geert Wilders zit achter de ActiegroepSOS, die de afgelopen tijd anoniem de Efteling beschuldigde van racisme. “Het was een gemakkelijke keuze”, aldus PVV-kamerlid Fleur Agema, “We wisten dat zo’n actie enorm veel protest zou opleveren, en zo hebben we de allochtonen en de autochtonen nog een stukje verder uit elkaar kunnen drijven.” Volgens Agema hebben naast zijzelf, ook Dion Graus, Martin Bosma en Barry Madlener plaats genomen in de vierkoppige actie actiegroep.

“Door het plotselinge succes van DENK moesten we wel wat”, verklaart Madlener, “Allochtonen leken plotseling een weerwoord te krijgen tegen ons gestook, dus moesten we ze wel even op hun plaats zetten.” “We hebben ons doel inmiddels bereikt; Het volk staat weer vol achter het racistisch gedachtengoed en de stereotypering, dus we kunnen de verkiezingen weer vol goede moed tegemoet.”, vult Agema hem aan.

Foto (c) JZ85

Share

Related Post

Leave a comment

Close
Please support the site
By clicking any of these buttons you help our site to get better