purple_rainNaar aanleiding van het overlijden van popster Prince, donderdag in zijn studio in Minneapolis, heeft het KNMI verschillende vragen gekregen van fans van Prince, om het fenomeen Purple Rain uit te leggen. Paul Pietsma van het KNMI heeft gisteren de hele dag in de logboeken zitten kijken, maar is tot de conclusie gekomen dat het fenomeen Purple Rain niet in de geschiedenis van het meterologisch instituut heeft plaatsgevonden.

“Ik wil alle vragenstellers dan ook hartelijk bedanken om mijn dag volledig te verprutsen met de zoektocht naar Purple Rain”, aldus een geïrriteerde Pietsma, “Ik heb met mijn collega’s in de Verenigde Staten contact opgenomen en ook daar kunnen zij geen voorbeelden vinden van Purple Rain. Wel hebben ze een gebeurtenis in de boeken gevonden waarbij

Share

Related Post

Leave a comment

Close
Please support the site
By clicking any of these buttons you help our site to get better