Powned-1Powned start in het najaar met een compleet nieuw spelprogramma, waarbij iedere aflevering twee asielzoekers gezinnen tegen elkaar gaan strijden om een definitieve verblijfsvergunning. De spelshow wordt opgezet in samenwerking met de Centraal Overleg Asielzoekers en wekelijks opgenomen in het centrum voor asielzoekers in Ter Apel.

“We hebben gekozen voor een compleet nieuw concept”, geeft hoofdredacteur Dominiek Weesie van Powned aan,  “Tweede gezinnen strijden tegen elkaar om een verblijfsvergunning, het verliezende gezin moet aan het eind van de uitzending direct het land verlaten.” De show zal verschillende ronden beslaan,  waaronder ‘De spreekwoordenverklaringsronde’,  de ronde ‘Werken voor je geld’ en de ronde ‘Doe afstand van de Islam’ die gepresenteerd gaat worden door gastpresentatrice Fleur Agema. “Wie zich aan het eind van de aflevering het best heeft geïntegreerd mag blijven.”

Voor de spelshow heeft Powned subsidie aangevraagd bij de stichting ‘Vrienden van de PVV’ en de Israëlische Ambassade.

Share

Related Post

Leave a comment

Close
Please support the site
By clicking any of these buttons you help our site to get better