Pokemon GoMet een Charmander lijkt het er op dat Magnemites in de Magmar te zijn gebulbasaured. Gengar heeft daarbij al twee gyms in bezit genomen, waartoe Pokémon Go de Poké Ball naar Kanto speelde en Pikachu Electabuzz met genoeg Poliwag naar de moeilijk te vinden Poliwhirl stuurde. Met de Eggs zijn ze dan inmiddels door middel van Poliwhirl, die Team Geel via de level 2 Gym naar een derde Pikachu sturt, ondanks dat de trainer dan zijn of haar Gele team zou moeten opgeven, in het voordeel om zo de Bulbasaur te pakken te krijgen. Pokémon Go is daarom ook een grotere uitdaging, en dat komt mede door Rattata die in de Augmented Reality gemakkelijker te vinden is dan die voorgenomende Bulbasaur. De Weepinbell daarentegen kan met een Waterpokemon richting een Squirtle gaan. Toch is een Pidgey of een Magikarp op en top als je op zoek gaat naar Kabuto of Mr.Mime. Team Rood of Team Geel zouden hierbij in het voordeel zijn…

Al met al is Pokémon Go een realistisch spel, dat dicht bij de werkelijkheid ligt. Voor iedereen te begrijpen.

Share

Related Post

1
Reageer.

300
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Notify of
Pikachu

Nou bedankt, dat is dan helder.
Denk ik.

Close
Please support the site
By clicking any of these buttons you help our site to get better