5362830236_7c810421d2_zGisterenavond is in zijn woonplaats Amsterdam Mark van Drimmelen overleden. Van Drimmelen overleed in het bijzijn van zijn familie in het ziekenhuis. De doodsoorzaak van Van Drimmelen is op het moment nog onduidelijk.

Mark van Drimmelen heeft in zijn leven niet veel bijzonders gepresteerd. Na zijn middelbare school is hij gaan werken als tuinman, waarna hij op 46-jarige leeftijd gedwongen is moeten stoppen. Hij maakte de overstap naar het vak van schilder, wat hij tot zijn dood is blijven uitvoeren. In zijn vrije tijd voetbalde Mark graag en dronk hij geregeld een pilsje in de kroeg op de hoek. Zijn vrouw Marieke omschrijft hem als “Iemand die niet echt gemist zal worden.” De redactie van Presszine onderschrijft die gevoelens. “Maar wees nu eerlijk, je kan niet iedere keer een overlijdensbericht schrijven voor een beroemdheid.”, aldus een reactie van Presszine.

Mark van Drimmelen is 58 jaar geworden.

Share

Related Post

Leave a comment

Close
Please support the site
By clicking any of these buttons you help our site to get better